FixnZip® Rits Reparatieset Klein 1, 2, 3, 4

Met de FixnZip® Rits Reparatieset repareer of vervang je gemakkelijk een gebroken ritsrunner. 

FixnZip® is geschikt voor nagenoeg alle soorten ritsen.

€ 14,95

(€ 14,95 per FixnZip®)

3-4 dagen
Aantal

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
PayPal

Met de FixnZip® Rits Reparatieset repareer of vervang je gemakkelijk een gebroken ritsrunner. 

FixnZip® is geschikt voor nagenoeg alle soorten ritsen.

FixnZip® werkt overigens op zowel plastic als metalen ritsen en is tevens geschikt voor waterdichte (of zogenaamde onzichtbare) ritsen. In dat geval plaats je de FixnZip® achterste voren op de rits. Het is daarbij echter wel zaak om de juiste maat te vinden. Vaak is de maat van een rits te vinden aan de achterkant van de ritsglijder, deze maat wordt dan aangegeven in de vorm van een getal (1-10). Weet je eenmaal de maat van de te vervangen/repareren rits, dan kun je de juiste FixnZip® kiezen: 

  • Small (maten 1 t/m 4)
  • Medium (5 t/m 7)
  • Large (8 t/m 10)

FixnZip®

Dit is een vondst van uitvinder Chris Felix, die in 2007 het bedrijf CTF Enterprises startte met het idee om zijn vondst een commercieel succes te maken.

2018-004-01-001
10 Items
Nieuw product